Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vraag & antwoord

Meest gestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen met antwoorden. Is het nog niet helemaal duidelijk of heeft u een andere vraag? Vul dan het formulier in.

Bestellen & Bezorgen

Bij Cootjes Pakhuis kunt u uw bestelling altijd simpel en snel plaatsen. Het bestelproces bestaat uit een aantal duidelijke stappen welke hieronder worden uitgelegd. U bestelling is pas definitief na uw bevestiging. Daarvóór kunt u alles nog naar uw wensen aanpassen.

Eenvoudig en gemakkelijk bestellen in maar 2 stappen doet u als volgt:

Stap 1: Bestelling plaatsen

 1. Ga naar het artikel van uw keuze en klik op de knop ‘bestellen’.
 2. Wanneer u op bestellen heeft geklikt gaat u automatisch naar de pagina ‘Overzicht bestelling’. Op deze pagina kunt u het aantal producten invoeren (let op: klik daarna op de groene pijltjes), desgewenst kunt u nog het aantal artikelen wijzigen of eventueel artikelen verwijderen.
 3. Bij ‘verpakking’  kunt u aangeven of het artikel een cadeau is voor iemand. Zo ja, dan klikt u op ‘cadeauverpakking’. Cootjes Pakhuis pakt het artikel dan GRATIS voor u in. Zo niet, dan klikt u op ‘geen’.
 4. Bij verzendwijze kunt u kiezen voor ‘Bezorgen binnen NL’ of ‘Afhalen’. Let op: u kunt ‘Afhalen’ alleen selecteren wanneer u het artikel zelf afhaalt bij de Cootjes Pakhuis.
 5. Als u verder wilt winkelen klikt u links onder op ‘verder winkelen’.
 6. Is uw bestelling compleet en heeft u een kortingscode? Dan kunt u deze invullen in het vak onder ‘Heeft u een actiecode of cadeaubon van ons ontvangen?’. Daarna klikt u op ‘valideer’. De korting wordt dan automatisch verrekent.
 7. Is uw bestelling compleet en heeft u geen kortingscode? Klik dan op ‘bestelling afronden’.

 

Stap 2: Bestelling afronden

 1. U bevindt zich nu in het scherm ‘bestelling afronden’. Hier ziet u een overzicht van uw bestelling.
 2. Bij ‘Factuuradres’ kunt u uw adresgegevens invullen. De velden met een sterretje zijn verplicht.
 3. Bij ‘Afleveradres’ kunt u ervoor kiezen uw bestelling af te laten leveren op een alternatief adres. Indien u voor deze optie kiest, zal u gevraagd worden om de betreffende adres gegevens in te vullen.
 4. In het vak ‘Opmerkingen bestelling’ kunt u eventueel nog een opmerking kwijt.
 5. Als u akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden, klikt u op ‘plaats bestelling’.

Als u voor iDeal heeft gekozen, komt u in het scherm ‘iDeal betaling starten’. In dit scherm kiest u uw bank en klikt daarna op ‘iDeal betaling starten’. Daarna volgt u de aanwijzingen van uw bank.

Na betaling ontvangt u van ons een bevestiging via e-mail van uw bestelling. Bewaar deze e-mail bevestiging zorgvuldig.

Heeft u geen e-mail ontvangen? Controleer dan of de e-mail bevestiging niet in de map ‘Ongewenst’ of  ‘Spam’ terecht is gekomen. Is dat niet het geval, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-49002412 of info@cootjespakhuis.nl

Bestellen & Bezorgen

Wat zijn de levertijden?

 • Voor woonaccessoires geldt doorgaans een levertijd van circa 2 tot 5 werkdagen.
 • Voor meubels bedraagt de levertijd in algemeen circa 2 tot 4 weken of 8 tot 12 weken. Dit hangt af van de leverancier en de voorraad bij de leverancier. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-49002412 of mailen naar info@cootjespakhuis.nl.

Bij Cootjes Pakhuis kunt u op 4 manieren betalen:

1. Eenvoudig en veilig betalen via iDEAL of PayPal.
2. Vooraf overmaken via bank of giro.
3. Contant bij afhalen.
4. Pinnen bij afhalen.

Kan ik ook betalen met iDEAL?
Iedereen met Internetbankieren bij een van de deelnemende banken kan zonder aanmelding direct met iDEAL betalen. U betaalt binnen de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank en gebruikt daarbij dezelfde hulpmiddelen als bij het Internetbankieren:

 • Random Reader/Rabo Scanner/Rabo App bij Rabobank
 • SMS-Tan bij Postbank/ING
 • e.dentifier bij ABN AMRO

 

Hoe werkt iDEAL? 
Bij uw bestelling selecteert u bij betaalwijze “iDEAL betalen”. Vervolgens vult u uw adresgegevens in en via de button “bestelling plaatsen” wordt u direct en automatisch doorgelinked  naar de iDEAL betaalmogelijkheid. Vervolgens werkt het betalen zoals u gewend bent bij internetbankieren.
Een betaling met iDEAL wordt direct afgeschreven. Cootjes Pakhuis ontvangt online een bevestiging, zodat een snelle levering mogelijk is.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?
Nee, u kunt bij ons gratis met iDEAL betalen. Wij nemen de kosten voor onze rekening.

Waar zie ik dat er met iDEAL betaald is?
Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken. Ook de email die u ontvangt meldt dat u heeft betaald met iDEAL. Tevens zal er op uw eigen rekeningafschrift te zien zijn dat er met iDEAL is betaald.

Producten worden verzonden met Post.nl

De klant mag een artikel binnen 7 werkdagen zonder opgaaf van reden retourneren, U moet het retourneren wel eerst aanmelden. Het artikel dient ongebruikt/onbeschadigd en in de originele verpakking retour gestuurd te worden.

Wat te doen bij annuleren of retourneren?

Annuleren;
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien cootjespakhuis.nl  reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren/afkoelingsperiode;
U heeft een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 4 van onze algemene voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Cootjespakhuis.nl zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan info@cootjespakhuis.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw vollidige naam en factuurnummer te vermelden.
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan cootjespakhuis.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald

Retouradres:

Cootjes Pakhuis
Kuiperkampsweg 8
8167 LC Oene

Stel uw vraag

Staat uw vraag er niet tussen? Vul het formulier in en stel uw vraag. Wij nemen snel contact met u op.