Zoek
Sluit dit zoekvak.

Interieurstyling

Advies bij jou thuis

Wil je een andere kleur op de muur? Misschien toch een behangetje? Of loop je al een tijdje met het idee rond om een kamer of ruimte opnieuw in te richten? Weet je wel wat je wilt maar lukt het je niet dit naar je eigen huis te vertalen? Of weet je juist niet wat je wilt en kun je wel wat hulp gebruiken? Ben je benieuwd of een interieuradvies iets voor je is?

Maak dan nu een afspraak voor een intake bij jou thuis. Zo kun je eerst kennis met mij maken en vertel ik wat ik met Cootjes Pakhuis voor je kan betekenen. Als interieurstyliste help ik je graag verder!

Mogelijke vervolgstappen

Kennismaking

Moodboard

Indeling in 2D/3D ontwerp

Tussentijdse terugkoppeling

Lichtplan

Materiaalplan

Meubelplan

Shoppinglist

Realisatie

Goed om te weten

  • Voor adviesgesprek , terugkoppeling , eindpresentatie , aanvullende werkzaamheden reken ik binnen een straal van 25 km vanaf Oene geen reiskosten. Reistijd à 55 euro per uur.
  • Voor zowel een kennismakingsgesprek als een adviesgesprek, terugkoppeling eindpresentatie, aanvullende werkzaamheden reken ik buiten een straal van 25 km vanaf Oene reiskosten van € 0,35 per km en tevens de reistijd à 55 euro per uur.
  • Voor aanvullende werkzaamheden hanteer ik een tarief van 55 euro per uur.
  • Een kennismakingsgesprek bij jou thuis kost 75 euro. Dit bedrag wordt later weer in minder gebracht op de uiteindelijke factuur.
Genoemde bedragen zijn excl. BTW.