Cootjes Pakhuis - interieur & styling

Woonparty

Wilt u zelf een gezellige landelijke woonparty van Cootjes Pakhuis houden? Dat kan!

Het organiseren van een woonparty is niet alleen leuk, maar ook nog eens gemakkelijk, dankzij het stappenplan hieronder.

Stappenplan voor het organiseren van een gezellige landelijke woonparty.
1.
Neem contact op met Cootjes Pakhuis.
2.
Spreek een datum en een tijdstip af. 
3.
U bepaalt hoe lang de Inloopparty mag duren. Heeft u tijd voor een uitgebreide, gezellige avond met uw familie, vriendinnen en collega’s of wilt u liever "kort en krachtig"? Alles is mogelijk.
Een uur voor aanvang komen we bij u thuis om de artikelen klaar te zetten.
4.
Maak een gastenlijst en nodig door middel van onze digitale uitnodigingskaart zoveel mogelijk gasten uit zoals vriendinnen, buurvrouwen, collega’s, leden van de sportclub, moeders van school (minimaal 10 a 15 personen).
De uitnodigingskaart kunt u gemakkelijk per mail versturen of uitprinten en ronddelen.  
5.
U kunt aangeven welke producten u beslist zou willen zien op de party.
6.
Laat de rest aan ons over! Wij helpen u graag bij het organiseren van uw party en kunnen u van tips voorzien om de avond zo sfeervol en succesvol mogelijk te maken.

Bent u enthousiast geworden om uw eigen party te houden?
Dan kunt u contact opnemen met ons via info@cootjespakhuis.nl of telefonisch 06-49002412. 

De Gastvrouw
De gastvrouw neemt een bijzondere plaats in op inloopparty. Zij draagt tenslotte bij aan het succes van de inloopparty en als dank voor haar gastvrijheid ontvangt zij altijd 10% van de omzet die wij direct in mindering brengen op haar eigen aankopen. Dit bedrag wordt niet in contanten uitgekeerd.

Stoere landelijke woonaccessoires: laat u inspireren

Cootjes webshop

Meubels van onder meer Richmond Interiors, luxe kussens van Knit Factory en het gehele assortiment van Coming Lifestyle: ontdek onze rijke collectie aan woonaccessoires en laat u inspireren.

Ons aanbod van landelijke woonaccessoires en bijzonder meubilair wordt doorlopend uitgebreid. Reden te meer om onze webshop goed in de gaten te houden.

Zoekt u een exclusief design om van uw huis uw thuis te maken en staat het niet op de website? Neem contact op en wij vinden de missende factor!  

Verkoopstyling: kies voor een doeltreffende eerste indruk

Cootje

Uw huis snel verkopen tegen de hoogste prijs? De verkoop staat of valt met een eerste indruk. Verkoopstyling zorgt voor een optimale presentatie van uw huis en vergroot zo uw verkoopkansen.

Cootjes Pakhuis is gediplomeerd en gecertificeerd verkoopstyliste met jarenlange ervaring en oog voor detail. 

Maar liefst tachtig procent van de gestylde huizen trekt meer kijkers en de meerderheid van deze woningen is binnen drie maanden na de verkoopstyling verkocht.

Kortom: bekijk mijn portfolio en kies ook voor een doeltreffende eerste indruk!

 

Stylingtips: geef uw interieur een nieuwe dimensie 

Een origineel interieur hoeft niet duur te zijn, want met de toevoeging van enkele woonaccessoires - binnen uw budget - krijgt uw interieur een geheel nieuwe dimensie.

Beleef met uw huidige meubels uw woonkamer als nieuw en schakel Cootjes Pakhuis in voor interieuradvies, de inrichting van uw woonkamer en stylingtips.

Neem contact op voor kleuradvies en stylingtips op maat of ga direct aan de slag en laat u inspireren door onze webwinkel vol woonaccessoires.

Creatieve workshop: ga aan de slag!

Maak zelf een sfeermaker voor je woning en ga aan de slag tijdens een creatieve workshop. Voor iedere workshop ontwerpt Cootjes Pakhuis een unieke woonaccessoire, die net even iets anders is.

Onder begeleiding van een professionele interieurstyliste maakt u de eyecatcher van uw interieur. Cootjes Pakhuis organiseert regelmatig creatieve workshops. Neem een kijkje in onze agenda of neem contact op en nodig ons uit.