Cootjes Pakhuis - interieur & styling

Kleuradvies en interieurstyling

Kleuren hebben een ongekend effect op de ruimtelijke beleving. Kleur maakt of breekt de sfeer. Een kleurkeuze kan een ruimte groot en kil, maar ook klein en intiem doen lijken. Het verven van een muur kan de huidige ruimte een nieuwe dimensie geven. Maar welke kleur kies je? Kleuradvies biedt uitkomst.

Interieurstyling op maat

Kleuren beïnvloeden de beleving van een ruimte, maar dat geldt evengoed voor de gekozen meubels. Hoe breng je eenheid aan in je interieur of zorg je juist voor een frisse uitstraling? Cootjes Pakhuis weet als ervaren styliste niet alleen precies welke kleur bij uw ruimte past, maar weet ook de juiste toon te zetten qua interieurstyling. Zo verkrijgt u met de jarenlange expertise van Cootjes Pakhuis en uw wens een kleuradvies op maat en de sfeer die u voor ogen heeft.

Wat kost kleuradvies en interieurstyling?

Voor ieder budget is kleuradvies en interieurstyling mogelijk. Maar zoals iedere ruimte verschilt, zo persoonlijk is de aanpak. Om die reden komt Cootjes Pakhuis bij interesse graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aan de hand van jouw wensen en budget wordt de offerte opgemaakt.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Bekijk het succesvolle eindresultaat van kleuradvies en interieurstyling door Cootjes Pakhuis:

Stoere landelijke woonaccessoires: laat u inspireren

Cootjes webshop

Meubels van onder meer Richmond Interiors, luxe kussens van Knit Factory en het gehele assortiment van Coming Lifestyle: ontdek onze rijke collectie aan woonaccessoires en laat u inspireren.

Ons aanbod van landelijke woonaccessoires en bijzonder meubilair wordt doorlopend uitgebreid. Reden te meer om onze webshop goed in de gaten te houden.

Zoekt u een exclusief design om van uw huis uw thuis te maken en staat het niet op de website? Neem contact op en wij vinden de missende factor!  

Verkoopstyling: kies voor een doeltreffende eerste indruk

Cootje

Uw huis snel verkopen tegen de hoogste prijs? De verkoop staat of valt met een eerste indruk. Verkoopstyling zorgt voor een optimale presentatie van uw huis en vergroot zo uw verkoopkansen.

Cootjes Pakhuis is gediplomeerd en gecertificeerd verkoopstyliste met jarenlange ervaring en oog voor detail. 

Maar liefst tachtig procent van de gestylde huizen trekt meer kijkers en de meerderheid van deze woningen is binnen drie maanden na de verkoopstyling verkocht.

Kortom: bekijk mijn portfolio en kies ook voor een doeltreffende eerste indruk!

 

Stylingtips: geef uw interieur een nieuwe dimensie 

Een origineel interieur hoeft niet duur te zijn, want met de toevoeging van enkele woonaccessoires - binnen uw budget - krijgt uw interieur een geheel nieuwe dimensie.

Beleef met uw huidige meubels uw woonkamer als nieuw en schakel Cootjes Pakhuis in voor interieuradvies, de inrichting van uw woonkamer en stylingtips.

Neem contact op voor kleuradvies en stylingtips op maat of ga direct aan de slag en laat u inspireren door onze webwinkel vol woonaccessoires.

Creatieve workshop: ga aan de slag!

Maak zelf een sfeermaker voor je woning en ga aan de slag tijdens een creatieve workshop. Voor iedere workshop ontwerpt Cootjes Pakhuis een unieke woonaccessoire, die net even iets anders is.

Onder begeleiding van een professionele interieurstyliste maakt u de eyecatcher van uw interieur. Cootjes Pakhuis organiseert regelmatig creatieve workshops. Neem een kijkje in onze agenda of neem contact op en nodig ons uit.