Cootjes Pakhuis - interieur & styling

Betalen

Bij Cootjes Pakhuis kunt u op 4 manieren betalen:

1. Eenvoudig en veilig betalen via iDEAL.
2. Vooraf overmaken via bank of giro.
3. Contant bij afhalen.
4. Pinnen bij afhalen.

Kan ik ook betalen met iDEAL?
Iedereen met Internetbankieren bij een van de deelnemende banken kan zonder aanmelding direct met iDEAL betalen. U betaalt binnen de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank en gebruikt daarbij dezelfde hulpmiddelen als bij het Internetbankieren:

  • Random Reader bij Rabobank
  • SMS-Tan bij Postbank/ING
  • e.dentifier bij ABN AMRO

Hoe werkt iDEAL?
Bij uw bestelling selecteert u bij betaalwijze "iDEAL betalen". Vervolgens vult u uw adresgegevens in en via de button "bestelling plaatsen" wordt u direct en automatisch doorgelinked  naar de iDEAL betaalmogelijkheid. Vervolgens werkt het betalen zoals u gewend bent bij internetbankieren.
Een betaling met iDEAL wordt direct afgeschreven. Cootjes Pakhuis ontvangt online een bevestiging, zodat een snelle levering mogelijk is.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?
Nee, u kunt bij ons gratis met iDEAL betalen. Wij nemen de kosten voor onze rekening.

Waar zie ik dat er met iDEAL betaald is?
Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken. Ook de email die u ontvangt meldt dat u heeft betaald met iDEAL. Tevens zal er op uw eigen rekeningafschrift te zien zijn dat er met iDEAL is betaald.

Stoere landelijke woonaccessoires: laat u inspireren

Cootjes webshop

Meubels van onder meer Richmond Interiors, luxe kussens van Knit Factory en het gehele assortiment van Coming Lifestyle: ontdek onze rijke collectie aan woonaccessoires en laat u inspireren.

Ons aanbod van landelijke woonaccessoires en bijzonder meubilair wordt doorlopend uitgebreid. Reden te meer om onze webshop goed in de gaten te houden.

Zoekt u een exclusief design om van uw huis uw thuis te maken en staat het niet op de website? Neem contact op en wij vinden de missende factor!  

Verkoopstyling: kies voor een doeltreffende eerste indruk

Cootje

Uw huis snel verkopen tegen de hoogste prijs? De verkoop staat of valt met een eerste indruk. Verkoopstyling zorgt voor een optimale presentatie van uw huis en vergroot zo uw verkoopkansen.

Cootjes Pakhuis is gediplomeerd en gecertificeerd verkoopstyliste met jarenlange ervaring en oog voor detail. 

Maar liefst tachtig procent van de gestylde huizen trekt meer kijkers en de meerderheid van deze woningen is binnen drie maanden na de verkoopstyling verkocht.

Kortom: bekijk mijn portfolio en kies ook voor een doeltreffende eerste indruk!

 

Stylingtips: geef uw interieur een nieuwe dimensie 

Een origineel interieur hoeft niet duur te zijn, want met de toevoeging van enkele woonaccessoires - binnen uw budget - krijgt uw interieur een geheel nieuwe dimensie.

Beleef met uw huidige meubels uw woonkamer als nieuw en schakel Cootjes Pakhuis in voor interieuradvies, de inrichting van uw woonkamer en stylingtips.

Neem contact op voor kleuradvies en stylingtips op maat of ga direct aan de slag en laat u inspireren door onze webwinkel vol woonaccessoires.

Creatieve workshop: ga aan de slag!

Maak zelf een sfeermaker voor je woning en ga aan de slag tijdens een creatieve workshop. Voor iedere workshop ontwerpt Cootjes Pakhuis een unieke woonaccessoire, die net even iets anders is.

Onder begeleiding van een professionele interieurstyliste maakt u de eyecatcher van uw interieur. Cootjes Pakhuis organiseert regelmatig creatieve workshops. Neem een kijkje in onze agenda of neem contact op en nodig ons uit.