Cootjes Pakhuis - interieur & styling

Bestelprocedure

Bij Cootjes Pakhuis kunt u uw bestelling altijd simpel en snel plaatsen. Het bestelproces bestaat uit een aantal duidelijke stappen welke hieronder worden uitgelegd. U bestelling is pas definitief na uw bevestiging. Daarvóór kunt u alles nog naar uw wensen aanpassen.

Eenvoudig en gemakkelijk bestellen in maar 2 stappen doet u als volgt:

Stap 1: Bestelling plaatsen

 1. Ga naar het artikel van uw keuze en klik op de knop 'bestellen'.
 2. Wanneer u op bestellen heeft geklikt gaat u automatisch naar de pagina 'Overzicht bestelling'. Op deze pagina kunt u het aantal producten invoeren (let op: klik daarna op de groene pijltjes), desgewenst kunt u nog het aantal artikelen wijzigen of eventueel artikelen verwijderen.
 3. Bij ‘verpakking’  kunt u aangeven of het artikel een cadeau is voor iemand. Zo ja, dan klikt     u op ‘cadeauverpakking’. Cootjes Pakhuis pakt het artikel dan GRATIS voor u in. Zo niet, dan klikt u op ‘geen’. 
 4. Bij verzendwijze kunt u kiezen voor ‘Bezorgen binnen NL’ of ‘Afhalen’. Let op: u kunt               ‘Afhalen’ alleen selecteren wanneer u het artikel zelf afhaalt bij de Cootjes Pakhuis.
 5. Als u verder wilt winkelen klikt u links onder op ‘verder winkelen’.
 6. Is uw bestelling compleet en heeft u een kortingscode? Dan kunt u deze invullen in het vak   onder ‘Heeft u een actiecode of cadeaubon van ons ontvangen?’. Daarna klikt u op            ‘valideer’. De korting wordt dan automatisch verrekent.
 7. Is uw bestelling compleet en heeft u geen kortingscode? Klik dan op ‘bestelling afronden’.

Stap 2: Bestelling afronden

 1. U bevindt zich nu in het scherm ‘bestelling afronden’. Hier ziet u een overzicht van uw bestelling.
 2. Bij ‘Factuuradres’ kunt u uw adresgegevens invullen. De velden met een sterretje zijn       verplicht.
 3. Bij 'Afleveradres' kunt u ervoor kiezen uw bestelling af te laten leveren op een alternatief      adres. Indien u voor deze optie kiest, zal u gevraagd worden om de betreffende adres          gegevens in te vullen.
 4. In het vak ‘Opmerkingen bestelling’ kunt u eventueel nog een opmerking kwijt.
 5. Als u akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden, klikt u op ‘plaats bestelling’.

Als u voor iDeal heeft gekozen, komt u in het scherm ‘iDeal betaling starten’. In dit scherm kiest u uw bank en klikt daarna op ‘iDeal betaling starten’. Daarna volgt u de aanwijzingen van uw bank.

Na betaling ontvangt u van ons een bevestiging via e-mail van uw bestelling. Bewaar deze e-mail bevestiging zorgvuldig.

Heeft u geen e-mail ontvangen? Controleer dan of de e-mail bevestiging niet in de map ‘Ongewenst’ of  ‘Spam’ terecht is gekomen. Is dat niet het geval, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-49002412 of info@cootjespakhuis.nl

 

Stoere landelijke woonaccessoires: laat u inspireren

Cootjes webshop

Meubels van onder meer Richmond Interiors, luxe kussens van Knit Factory en het gehele assortiment van Coming Lifestyle: ontdek onze rijke collectie aan woonaccessoires en laat u inspireren.

Ons aanbod van landelijke woonaccessoires en bijzonder meubilair wordt doorlopend uitgebreid. Reden te meer om onze webshop goed in de gaten te houden.

Zoekt u een exclusief design om van uw huis uw thuis te maken en staat het niet op de website? Neem contact op en wij vinden de missende factor!  

Verkoopstyling: kies voor een doeltreffende eerste indruk

Cootje

Uw huis snel verkopen tegen de hoogste prijs? De verkoop staat of valt met een eerste indruk. Verkoopstyling zorgt voor een optimale presentatie van uw huis en vergroot zo uw verkoopkansen.

Cootjes Pakhuis is gediplomeerd en gecertificeerd verkoopstyliste met jarenlange ervaring en oog voor detail. 

Maar liefst tachtig procent van de gestylde huizen trekt meer kijkers en de meerderheid van deze woningen is binnen drie maanden na de verkoopstyling verkocht.

Kortom: bekijk mijn portfolio en kies ook voor een doeltreffende eerste indruk!

 

Stylingtips: geef uw interieur een nieuwe dimensie 

Een origineel interieur hoeft niet duur te zijn, want met de toevoeging van enkele woonaccessoires - binnen uw budget - krijgt uw interieur een geheel nieuwe dimensie.

Beleef met uw huidige meubels uw woonkamer als nieuw en schakel Cootjes Pakhuis in voor interieuradvies, de inrichting van uw woonkamer en stylingtips.

Neem contact op voor kleuradvies en stylingtips op maat of ga direct aan de slag en laat u inspireren door onze webwinkel vol woonaccessoires.

Creatieve workshop: ga aan de slag!

Maak zelf een sfeermaker voor je woning en ga aan de slag tijdens een creatieve workshop. Voor iedere workshop ontwerpt Cootjes Pakhuis een unieke woonaccessoire, die net even iets anders is.

Onder begeleiding van een professionele interieurstyliste maakt u de eyecatcher van uw interieur. Cootjes Pakhuis organiseert regelmatig creatieve workshops. Neem een kijkje in onze agenda of neem contact op en nodig ons uit.